Logo The power of people

Grupul Fereastra Unica

Fereastra Unica este un important grup de servicii din domeniul Resurselor Umane, Contabilitatii si Consultantei legislative, un partener de incredere in dezvoltarea organizatiei dumneavoastra.

Serviciile Fereastra Unica sunt oferite prin intermediul unui portal online, intr-un format dinamic, cu sectiuni de: resurse umane, calcul salarial, contabilitate, fiscalitate si consultanta legislativa. Oferim suportul nostru in toate proiectele pe care doriti sa le dezvoltati.

Fereastra Unica creaza si furnizeaza solutii  inovatoare si profesioniste care sa le permita clientilor sa-si atinga obiectivele de afaceri si sa-si sporeasca competitivitatea in acord cu cele mai bune practici din domeniu.

Spiritul antreprenorial Fereastra Unica, flexibilitatea, agilitatea, expertiza si acoperirea globala a portalului raspund nevoilor de business in continua schimbare.

Echipa Fereastra Unica simplifica procesele de Resurse Umane. Va asistam in solutionarea necunoscutelor si provocarilor operationale, procedurale si legislative:  va ,,deschidem fereastra'' catre toate premisele reusitei prin acces la informatie si echipa competenta.

Fereastra Unica isi desfasoara activitatea intr-un sediu armonios si modern din Pitesti, Arges, care dispune de toate mijloacele necesare pentru a furniza servicii catre clientii din intreaga Europa.

Prin eforturile noastre specifice, cercetarea continua, abordarea inovativa, profesionalis-mul si entuziasmul care ne anima oferim solutii complete, integrate si personalizate organizatiei dumneavoastra punandu-va la dispozitie personal specializat, experimentat, know-how, sisteme si proceduri inovatoare si operationale, moderne, rapide si eficiente de:
 
- Administrare a Resurselor Umane,
- Salarizare,
- Consultanta  legislativa in domeniul Resurselor Umane 
- Consultanta Fiscala
 
 
ADMINISTRAREA RESURSELOR UMANE 
 
Fereastra Unica ofera un pachet  vast de servicii concrete si practice in domeniul Resurselor Umane. In prezent echipa pe care am format-o poate gestiona cu profesionalism  toate activitatile din domeniul administrarii de personal, organizarea resurselor umane in compania pe care o aveti sau urmeaza sa o infiintati, fapt ce a determinat atat dezvoltarea grupului nostru cat si stabilirea de parteneriate pe termen lung din intreaga Europa.
 
 SERVICIILE DE SALARIZARE 
 
Fereastra Unica este partenerul dumneavoastra de incredere in serviciile de salarizare. Echipa noastra specializata va asigura un calcul salarial corect, legal si la timp. Noi stim ca o abordare personalizata si adaptata fiecarei organizatii este importanta, de aceea va asiguram ca veti avea la dispozitie oricand o persoana de contact pregatita sa va raspunda la toate intrebarile, pentru ca noi intelegem faptul ca succesul companiei  este datorat competentelor noastre.
 
  CONSULTANTA LEGISLATIVA IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE
 
Veti gasi intotdeauna interpretari pertinente si avizate ale legislatiei si veti avea acces la cele mai recente actualizari legislative. Consultantii nostrii va ofera suportul real, expertiza si experienta lor prin servicii de consultanta si solutii inovatoare in orice situatie.
In orice etapa ar incepe parteneriatul nostru, va fi doar primul pas dintr-un parcurs profesional de lunga durata. Vom intampina impreuna provocarile zilnice si le vom face fata cu succes!