Logo The power of people

Sectiunea destinata clientilor Fereastra Unica

Este de departe solutia tuturor problemelor cu care va confruntati in activitatea de resurse umane prin multitudinea de instrumente pe care vi le pune la dispozitie sub cele mai simple si concise forme. Sectiunea destinata clientilor reprezinta suportul dumneavoastra online cu cele mai recente actualizari legislative, toate procedurile de resurse umane sub forma de flux de actiuni, liste de verificare si multe alte informatii utile.
 
Ce va ofera sectiunea destinata clientilor? 
 
Centrul de cunoastere
Este sectiunea pe care o puteti considera biblioteca dumneavoastra virtuala cu cele mai utile materiale si informatii precum:
  • toata baza legislativa din sfera resurselor umane;
  • cele mai noi actualizari legislative;
  • datele de contact ale institutiilor din toata tara cu care relationati in activitatea de resurse umane.
Instrumente de resurse umane
Administrarea personalului, poate cea mai mare consumatoare de timp activitate a departamentului de Resurse Umane,  nu este facila fara un know-how solid si sigur, insa instrumentele pe care noi vi le punem la dispozitie prin intermediul acestui portal pot substitui cu succes cunostintele operative de specialitate de care aveti nevoie:
  • toate procedurile de resurse umane sub forma de flux de actiuni;
  • liste de verificare pentru toate procedurile de resurse umane;
  • formulare tipizate in format word pe care le puteti descarca si utiliza.
Intrebari frecvente
Este sectiunea care va pune la dispozitie o baza de date cu peste 500 de intrebari si raspunsuri clare si concrete pe diferite spete din sfera resurselor umane, calcul salarial si  legislatia muncii. Totodata va ofera posibilitatea de a adresa intrebari specialistilor nostrii si de a vizualiza oricand intrebarile dumneavoastra cat si raspunsurile acestora.  
 
Demarati o afacere
Scopul acestei sectiuni este de a oferi informatii si instrumente pentru acele persoane care intentioneaza sa initieze o afacere sau sa asiste pe cei care ofera sprijin potentialilor antreprenori in dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor sale. 
    Înregistrează-te Contact Broșură Prezentare