Logo The power of people

Expunerea misiunii

Clientii nostri  impreuna cu noi actionam ca o echipa! 

Noi, Fereastra Unica, suntem o echipa responsabila, entuziasta, profesionista si motivata dar mai ales ne pasa si ne bucuram de ceea ce facem: Va deschidem fereastra catre succes!

Am pornit proiectul Fereastra Unica de la stadiul de idee (Ideea de servicii complete si nevoia imperioasa de timp) si am avut ocazia sa crestem impreuna cu el, impartasind principiile care stau la baza proiectului si transpunandu-le in conduita de business. Acest lucru ne-a transformat in mod firesc in oameni dedicati muncii si obiectivelor noastre.

Astazi, serviciile Fereastra Unica sunt oferite prin intermediul unui portal online, intr-un format dinamic, cu sectiuni de: Resurse Umane, Calcul salarial, Contabilitate, Fiscalitate si Consultanta. Oferim suportul nostru in toate proiectele pe care doriti sa le dezvoltati, preluand sarcinile administrative.

Ne dorim ca prin dezvoltarea si implementarea de solutii de externalizare a proceselor de Resurse Umane, Contabilitate, Consultanta si preluarea  sarcinilor  administrative sa dam partenerilor nostrii ceea ce este fundamental al lor – TIMPUL de a-si focaliza  eforturile catre OAMENI si DEZVOLTARE.