Logo The power of people

Parteneri

Calitatea serviciilor Fereastra Unicse reflecta in multitudinea de colaboratori din toate domeniile de activitate. Ne mandrim cu dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu specialisti din toata Romania. Lucrand in parteneriat, impartind riscurile si beneficiile, ne straduim pentru succesul care reflecta calitatea serviciilor  pe care clientii nostri le primesc. Dorim sa punem bazele si sa contribuim la dezvoltarea unei noi si diferite abordari in furnizarea de servicii. Ne vom extinde continuu si vom infiinta propriile noastre birouri in principalele orase din Romania, in prezent avem sedii in Pitesti si Bucuresti.

 

In cazul in care sunteti contabil sau specialist resurse umane si doriti sa deveniti partenerul  nostru va rugam sa ne contactati aici.

 

Activitatile JBE sprijina colaboratorii nostri pentru a atinge potentialul lor maxim. Stim cat de mult depinde acest lucru  de motivatia interioara, de experienta, de dinamica domeniului de afaceri si in special de nevoile beneficiarilor de servicii, dar si de accesul la informatie, accesul la programe si sisteme software performante. Noi  va oferim  tehnologii inovatoare, integrate si performante.

 

Asadar, chiar daca sunteti sau nu contabil sau specialist resurse umane, puteti efectua aceste servicii prin intermediul Fereastra Unica; daca sunteti persoana fizica si aveti nevoie de consiliere,  Fereastra Unica va poate oferi sprijin.

    Înregistrează-te Contact Broșură Prezentare